Bed and Breakfast 

SLAPEN IN EEN KOEIENSTAL

We bieden twee kamers in een geheel gerenoveerde koeienstal. Beide kamers zijn ca. 60 m2. Warm en stoer ingericht met Prive-badkamer.  Beide kamers zijn gelijkvloers en hebben een eigen ingang en terras. De auto kan op het erf geparkeerd worden en er is een  fietsenstalling.
Het verse ontbijt wordt in een mand neergezet bij uw kamer.                    

Kamer 1: 

Een ruime 3 persoons-kamer van 60m2 met privé-badkamer. Ligt naast kamer 2. Gelijkvloers met eigen ingang en terras. Vloerverwarming, aanrecht (met waterkoker en Nespresso). Niet koken.  Gratis koffie en thee.  Aupingbed van1.80 m (twee losse matrassen) en los bed van 0.90 m. kabel-TV en gratis WIFI aanwezig. Uitzicht over weiland.  Ook geschikt als u slecht er been bent.  Magnetron en koelkast naast uw kamer. Veilige fietsenstalling aanwezig. Het verse ontbijt wordt in een mand neergezet.  
*** Nieuw: Laadpaal voor elektrische auto's ***        

Tarief p/nacht : € 65,00 voor 1 persoon  / € 80.00 voor  2 personen  inclusief ontbijt

Kamer 2 :

 Kamer 2 ligt naast kamer 1.  Is een  2 persoons-kamer van 55 m2.  met prive-badkamer.  Bed is 1.60m breed met twee matrassen .  Vloerverwarming. Eigen ingang en uitzicht over de weilanden.  Groot terras.  Kabel TV - gratis WIFI.  Aanrecht met Nespresso en waterkoker. ( niet koken) Gratis koffie en thee. Eigen parkeerplaats. Veilige fietsenstalling aanwezig. Ook geschikt als u slecht ter been bent. Magnetron en koelkast naast uw kamer.  Het ontbijt wordt in een mand bij uw kamer neergezet.
*** Nieuw: Laadpaal voor elektrische auto's ***

Tarief p/nacht  €  65,00 voor 1 persoon  / €  80,00 voor  2 personen  inclusief ontbijt